Відбір Євро-2024, 10 тур

Група С

Північна Македонія – Англія – 1:1

Голи: Барді, 41 – Атанасов, 59 (А)

Нереалізований пенальті: Барді, 41

Група I

Албанія – Фарерські острови – 0:0

Чехія – Молдова – 3:0

Голи: Доудєра, 14, Хорі, 72, Соучек, 90

Вилучення: Бабогло, 55

Група H

Сан-Маріно – Фінляндія – 1:2

Голи: Берарді, 90+8 – Сойрі, 51, 58

Словенія – Казахстан – 2:1

Голи: Шешко, 41, Вербіч, 86 – Оразов, 48

Північна Ірландія – Данія – 2:0

Голи: Прайс, 60, Чарльз, 81

Англія ще раніше гарантувала собі місце на Євро-2024. Північна Македонія з групи вийти не змогла. Матч фактично вже нічого не вирішував у групі, але для "Трьох левів" видався нелегким, попри тотальну перевагу. Під завісу першого тайму господарі ще й отримали шанс на пробиття пенальті. Барді кіпера не переграв, але згодом все ж відкрив рахунок.

По перерві Гріліш залишився один на дальній стійці та зумів зрівняти, але рефері після підказок VAR зафіксував офсайд. Атанасов на 59-й зрізав у свої. Нічийний рахунок протримався до фінального свистка.

У групі I Албанія приймала Фарерські острови. Господарі вже на Євро-2024, а гості поза турніром. Матч престижу заершився нульовою нічиєю.

У паралельному поєдинку Чехія розгромила Молдову та оформила вихід у фінальну частину змагань. Доудєра ще у дебюті зустрічі вивів господарів вперед. По перерві чехи продовжували домінувати, а захисник львівських Карпат Владислав Бабогло примудрився заробити два "гірчичники" за 8 хвилин. Хорі згодом подвоїв перевагу, а Саучек поставив крапку. Тож, Албанія та Чехія завершили груповий етап з одинаковою кількістю пунктів (по 15), Польща третя (11), Молдова четверта (10), Фарерські острови останні (2).

У групі H Данія напередодні забезпечила собі місце на Євро-2024. В заключному матчі тріумфувати не вдалося. Словенія переграла Казахстан завдки голу Вербіча та вийшла на чемпіонат Європи. Фінляндія здолала Сан-Маріно завдяки дублю Сойрі. Таким чином, Данія очолила групу (22), друга Словенія (22), Казахстан третій (17), позаду Фінляндія (18), Північна Ірландія (9) та Сан-Маріно (0).