Ліга чемпіонів, 5 тур групового етапу

Група Е

Фейєнорд – Атлетіко – 1:3

Голи: Віффер, 77Геертрюйда, 14 (аг), Ермосо, 58, Хіменес, 81 (аг)

Група F

Мілан – Борусія Д – 1:3

Голи: Чуквуезе, 37 – Ройс, 10 (пен.), Байноу-Гіттенс, 59, Адейємі, 69

Нереалізований пенальті: Жиру, 6 (М)

ПСЖ – Ньюкасл – 1:1

Голи: Мбаппе, 90+8 (пен.) Ісак, 24

Група G

Манчестер Сіті – РБ Лейпциг – 3:2

Голи: Холанд, 55, Фоден, 70, Альварес, 87 – Опенда, 13, 33

Янг Бойз – Црвена Звезда – 2:0

Голи: Недельковіч, 8 (аг), Блум, 29

Атлетіко перемогою над Фейєнордом гарантував плей-офф не тільки собі, а й Лаціо. Сама доля була проти нідерландців у цьому матчі. Геертрюйда курйозно зрізав м'яч у власні ворота, а по перерві центрбек "матрацників" Ермосо випадково-геніально пробив з гострого кута у дев'ятку.

Коли Віффер дав надію на камбек, Сантьяго Хіменес влаштував ще один самостріл. Фейєнорд спуститься у Лігу Європи, завершивши групу ЛЧ фактично товариським матчем проти Селтіка. Атлетіко на своєму полі з Лаціо визначить переможця квартету. У підопічних Сімеоне є очко запасу.

У групі F святкувати може тільки Борусія. "Джмелі" вже у плей-офф завдяки успіху в Мілані. Все почалося з обміну пенальті – якщо Жиру дуель Кобелю програв, то Ройс виконав 11-метровий чітко. Чуквуезе зрівняв рахунок, але це була остання радість "россонері". Молоді Байноу-Гіттенс та Адейємі принесли Дортмунду перемогу 3:1.

ПСЖ був дуже близький до прірви. Чемпіони Франції пропустили від Ісака після невдалого сейву Доннарумми. Потім Мбаппе і компанія безнадійно бились головою в стіну імені Ніка Поупа – 30 ударів, жоден не досягнув цілі! Аж на 90+8-й хвилині парижани вимолили пенальті у Шимона Марциняка, і Мбаппе врятував один пункт. Перед останнім туром ситуація наступна: ПСЖ (7 очок) їде в гості до немотивованої Борусії (10), а Ньюкасл (5) і Мілан (5) зійдуться в очній битві за життя.

Манчестер Сіті міг виграти свій квартет навіть з мінімальною поразкою від РБ Лейпциг. "Містяни" аж надто розслабились, пропустивши два голи від Опенда. Втім, по перерві бригада Гвардіоли розчавила оборону німців. Холанд забив свій п'ятий гол, але головний герой Фоден – 1+2. Сіті продовжив свою ідеальну ходу, РБ Лейпциг буде у плей-офф з другого місця.

Янг Бойз на своєму штучному полі здолав Црвену Звезду у поєдинку за Лігу Європи. Сербським партнерам Газпрому залишилося пережити приїзд Ман Сіті і більше не муляти очі в нинішньому євросезоні.