Ліга чемпіонів, 3 тур

Група А

МЮ – Копенгаген 1:0

Гол: Магвайр, 72

На 90+7 хвилині Ларсон (К) не реалізував пенальті

Група В

Ланс – ПСВ – 1:1

Голи: Ваі, 65 – Бакайоко, 55

Група С

Брага – Реал – 1:2

Голи: Джало, 63 – Родріго, 17, Беллінгем, 61

Уніон – Наполі – 0:1

Гол: Распадорі, 65

У групі А Манчестер Юнайтед не мав шляху для відступу. Нуль очок після двох турів змушував господарів рішуче йти в атаку і перемагати. Натомість вийшов інфарктний початок, коли Копенгаген ледь не забив після удару Гонсалвеша у стійку. Згодом гра перетекла у спокійніше русло. Сонне царство порушив Магвайр на 72-ій хвилині. Оборонець МЮ зіграв як істинний центрфорвард, спрямувавши м'яч головою у кут після ювелірного навісу Еріксена.

Антигероєм Олд Траффорд міг стати Скотт Мактомінай. Спершу він не влучив у ворота з вбивчої позиції (міг закривати гру!), а на останніх секундах доданого часу привіз пенальті. Юнайтед залишалося молитись на Онана. І кіпер не підвів, майстерно потягнувши удар Ларсона. МЮ підіймається на третю сходинку своєї групи з трьома очками. Копенгаген опускається на дно (1 пункт). Лідери – Баварія (9) та Галатасарай (4).

Лідер групи В – Ланс – несподівано втратив домашні очки з ПСВ. Гості відкрили рахунок шикарним ударом Бакайоко з краю штрафного майданчика у дальній кут. Ваі швидко зрівняв, але не більше. Французи змушені поступитися першою сходинкою Арсеналу, який здолав Севілью (5 очок проти 6). В іспанців та нідерландців – по 2 пункти.

Без втрат продовжує йти Реал. Виїзд у Брагу виявився непростим. Португальці в окремих ігрових відрізках навіть переважали грізного суперника, але два асисти Вінісіуса, завершені влучними ударами Родріго та Беллінгема, зберігають команді Анчелотті першу сходинку.

А на другому місці групи С надійно закріпився Наполі із шістьма очками. Чемпіон Італії гостював у сенсаційного Уніона, який, щоправда, провалює новий сезон. Ймовірно, берлінцям вдалося б набрати перше очко у групі, якби не геніальний слаломний прохід Хвічі, після якого Распадорі залишалося лише влучити у ворота.