Ліга чемпіонів. Груповий етап. Третій тур

Галатасарай – Баварія – 1:3

Голи: Ікарді, 30 (п) – Коман, 8, Кейн, 73, Мусіала, 79

Інтер – Зальцбург – 2:1

Голи: Санчес, 19, Чалханоглу, 64 (п) – Глух, 57

Баварія впевнено перемогла на виїзді Галатасарай. Вже у дебюті зустрічі гості вийшли вперед. Швидку атаку Баварії розігнав Лерой Сане. Він знайшов у карній зоні суперника Кінгслі Комана, і француз ударом з убивчої відстані не залишив шансів Муслері.

У середині тайму Галатасарай відновив паритет. Кімміх необачно пішов у підкат у власному штрафному, збивши Ікарді. Мауро сам взявся виконувати вирок арбітра і по-знущальницьки "панєнкою" переграв Ульрайха.

Наприкінці матчу мюнхенців знову вивів уперед Харрі Кейн. У підсумку затяжної комбінаційної атаки мюнхенці доставили м'яч до англійського форварда, який з близької відстані протаранив ворота Галатасарая. Невдовзі Мусіала поставив переконливу крапку в цьому протистоянні – 3:1. Німецький гранд закріпився на вершині групи А (9 очок). Галатасарай йде другим (4 пункти).

Інтер вдома обіграв Зальцбург. Господарі доволі швидко підтвердили статус великого фаворита зустрічі. Відвертий провал оборони австрійського клубу, Санчес отримує м'яч поблизу воріт суперника і спокійно виграє дуель у голкіпера "биків".

Міланці продовжували контролювати поєдинок, створювали моменти, але довести рахунок до комфортного ніяк не вдавалося. Покарання прийшло у другому таймі. Якісну комбінацію партнерів красивим обвідним ударом завершив Глух. Втім, невдовзі "нерадзуррі" знову вийшли вперед. Гурна-Дуат "привіз" пенальті у ворота Зальцбурга. А Чалханоглу реалізував 11-метровий.

Інтер піднявся на першу сходинку квартету D (7 залікових балів). Зальцбург розташувався на третьому щаблі (3 очки).