Ліга чемпіонів. Плей-офф кваліфікації

Копенгаген – Ракув – 1:1 (перший матч 1:0)

Голи: Вавро, 35 – Зволінський, 87

ПСВ – Рейнджерс – 5:1 (перший матч 2:2)

Голи: Сайбарі, 35, 53, де Йонг, 66, Верман, 78, Голдсон (автогол), 82 – Таверньє, 64

АЕК – Антверпен – 1:2 (перший матч 0:1)

Голи: Араухо, 90 – Керк, 73, Баліквіша, 90+5

Копенгаген та Ракув зіграли внічию. Вавро відкрив рахунок на 35-й хвилині матчу дивовижним ударом з великої відстані. Після цього клуб з Данії мав ще декілька спроб забити, однак все марно. На 67-й хвилині гри українець Кочергін спробував зрівняти цифри на табло – Владислав влучив у ліву штангу. Згодом Зволінському все ж вдалося відновити паритет. Матч закінчився рахунком 1:1.

ПСВ розгромив Рейнджерс після нічиєї у першому матчі. Розмочити рахунок вдалося на 35 хвилині завдяки розкішному голу Ісмаеля. По перерві нідерландці подвоїли перевагу, але за декілька миттєвостей Рейнджерсу все ж вдалося відквитати гол. Після цього удача не супроводжувала підопічних Майкла Біла – нідерландці закинули ще два голи, а на останніх хвилинах матчу Голдсон забив прикрий автогол.

Антверпен здолав АЕК у обох матчах. Командам довго не вдавалося забити. Перший м'яч у сітці глядачі побачили на 73-й хвилині поєдинку. На останніх миттєвостях гри Араухо вдалося відновити паритет. Не довго чекаючи, Баліквіша повернув команді гостей перевагу: після вбивчоїпередачі футболіст вгатив м'яч у нижній лівий кут воріт.

У результаті ПСВ, Антверпен і Копенгаген зіграють у груповому турнірі ЛЧ, а Ракув, АЕК Афіни і Рейнджерс опускаються в Лігу Європи.