Ліга чемпіонів. Плей-офф кваліфікації

Янг Бойз – Маккабі Хайфа – 3:0 (перший матч 0:0)

Голи: Іттен, 23, Сек, 28 (автогол), Угрініч, 46

Галатасарай – Мольде – 2:1 (перший матч 3:2)

Голи: Ікарді, 6 (пен.), Анхеліно, 90+3 – Хестад, 66

Панатінаїкос – Брага – 0:1 (перший матч 1:2)

Гол: Брума, 83

Вилучення: Хуанкар, 90+1 (П)

Янг Бойз вдома не відчув опору від Маккабі Хайфа. Перший матч в Ізраїлі завершився "сухою" нічиєю, а у Швейцарії "жовто-чорні" заколотили три м'ячі у ворота суперника. Іттен відзначився на 23-й хвилині, невдовзі оборонець Хайфи забив прикрий автогол. Остаточний рахунок ще на 46-й встановив Угрініч. Янг Бойз продовжить боротьбу в груповій стадії Ліги чемпіонів!

Галатасарай вдруге здолав Мольде. Ікарді розмочив рахунок вже на 6-й хвилині з пенальті. Хестад відновив паритет по перерві, втім так і не врятував норвежців від вильоту. Анхеліно на 90+3 закрив питання щодо учасника групового раунду.

За стамбульців дебютував новачок Тете, який не без скандалу перебрався в Туреччину з Шахтаря. Вінгер вийшов на поле у старті й провів на газоні 82 хвилини. Результативними діями не відзначився, однак потішив фанів ефектним проходом через півполя.

Брага вирвала путівку в груповий раунд з-під носа Панатінаїкоса. На шляху до вирішального раунду кваліфікації грецький клуб залишив за бортом турніру СК Дніпро-1, та португальці виявились йому не по зубах. Матч в Бразі завершився з рахунком 2:1 на користь господарів, в Афінах знову тріумфували "зброярі". На 83-й хвилині єдиний гол забив Брума.