АПЛ. Тур 25

Бернлі – Ліверпуль – 0:1

Гол: Фабінью, 40

Тоттенхем – Вулверхемптон – 0:2

Голи: Хіменес, 6, Дендонкер, 18

Ньюкасл – Астон Вілла – 1:0

Гол: Тріпп'єр, 35

Ліверпуль мінімально переміг аутсайдера АПЛ. Гості використали свою нагоду лише наприкінці першого тайму – Фабінью на 40-й поцілив у нижній кут воріт та відкрив рахунок. По перерві гравці Бернлі активізувались, але свої шанси вони змарнували. 1:0 у підсумку.

Тоттенхем вдома поступився у запеклій боротьбі Вулверхемптону. Вже в дебюті гри Рауль Хіменес відкрив рахунок, а 18-й хвилині Дендонкер подвоїв перевагу ''вовків''. "Шпори" не зуміли відігратись та зазнали третьої поразки поспіль в АПЛ (0:2).

Астон Вілла після феєричної нічиєї з Лідсом мінімально поступилась Ньюкаслу. Господарі забили гол на 35-й хвилині, який став єдиним у матчі. У другому таймі Воткінс, здавалось, врятував нічию, проте система VAR м'яч не зарахувала. Астон Вілла поступається та втрачає очки на виїзді (0:1).

У підсумку, Ліверпуль розташовується на другій сходинці (54 залікові бали), Бернлі продовжує посідати останнє місце у таблиці (14 очок). Тоттенхем (36) та Вулверхемптон (37) перебувають на 8-му та 7-му місцях відповідно. Ньюкасл займає 17-ту позицію (21), а Астон Вілла розташовується на 11-й сходинці (27).