АПЛ, 32 тур

Крістал Пелас – Евертон – 0:0

Вилучення: Холгейт, 80

Ліверпуль – Ноттінгем – 3:2

Голи: Жота, 47, 55, Салах, 70 – Вільямс, 51, Гіббс-Вайт, 67

Брентфорд – Астон Вілла – 1:1

Голи: Тоні, 65 – Луїз, 87

Лестер – Вулверхемптон – 2:1

Голи: Іхеаначо, 36, Кастань, 75 – Чунха, 13

Крістал Пелас активніше розпочав матч, але Евертон поступово вирівняв гру. Проте особливо небезпечних моментів команди не створили. Лише під завісу першого тайму Алекс Івобі підхопив м’яч на межі штрафного і пробив по воротах, але поцілив у руки голкіперу. Миколенко на старті зустрічі також мав момент, однак захисники "орлів" впевнено відбилися.

По перерві Крістал Пелас повів у рахунку. Еберечі Езе став героєм епізоду, однак після перегляду VAR взяття воріт скасували, зафіксувавши положення поза грою. Наприкінці гри Холгейт пішов у підкат ззаду після невдалого вибиття Пікфорда, отримав другу жовту та залишив Евертон в меншості.

Додамо, Віталій Миколенко провів на полі весь матч, однак відзначитися результативними діями йому не вдалося. Таким чином, Евертон знову опустився в зону вильоту (18 місце, 28 очок), а Крістал Пелас розташувався на 12-й сходинці (37 пунктів).

У паралельному матчі Ліверпуль зустрічався з аутсайдером АПЛ. "Червоні" за всіма показниками переважали Ноттінгем протягом першого тайму, команді Клоппа вдалося завдати 10 ударів по воротах суперника. Однак забити змогли лише по перерві – Фабінью скинув на Жоту, а той майстерним ударом головою пробив повз воротаря.

"Червоно-білі" швидко відповіли на пропущений. Вільямс успішно пробив з-за меж карного майданчика. Згодом Жота знову вивів Ліверпуль вперед, однак Гіббс-Вайт зумів зрівняти. Через кілька хвилин Александер-Арнольд знайшов Салаха у штрафному, а той холоднокровно пробив у сітку – 3:2.

Ліверпуль піднявся на 6-те місце, набравши 50 залікових балів, Ноттінгем – 19-й (27 очок).

Лестеру вдалося переграти Вулверхемптон у 32-му турі АПЛ з рахунком 2:1. Команда Сміта піднялася із зони вильоту (18 місце, 28 пунктів), а Вулверхемптон на 13-му місці з 34-ма балами. Брентфорд поділив очки з Астон Віллою у напруженому матчі. "Бджоли" десяті у турнірній таблиці АПЛ (44 очки), гості поєдинку тепер на 6-й позиції з 51 балом.