Ліга чемпіонів, 4 тур

Група А

Рейнджерс – Ліверпуль – 1:7

Голи: Арфілд, 17 – Фірміно, 24, 55, Нуньєс, 66, Салах, 75, 80, 81, Елліот, 87

Група В

Байєр – Порту – 0:3

Голи: Галену, 6, Таремі, 53 (пен.), 64 (пен.)

Група D

Тоттенхем – Айнтрахт – 3:2

Голи: Сон, 20, 36, Кейн, 28 – Камада, 14, Аліду, 87

Вилучення: Тута, 60

Спортінг – Марсель – 0:2

Голи: Гендузі, 20, Санчес, 30

Вилучення: Есгайо, 19, Гонсалвеш, 61

Ліверпуль у гостях розгромив Рейнджерс. Арфілд несподівано вивів господарів вперед на 17-й хвилині, втім Фірміно відновив паритет ще до перерви. У другій половині підопічні Юргена Клопа влаштували гольове шоу. Роберто оформив дубль, Нуньєс відзначився 1 голом, а Салах оформив найшвидший хет-трик в Історії ЛЧ за 6 хвилин! Елліот констатував фіаско шотландців – 7:1.

Попри це "червоні" ще не забезпечили собі вихід в плей-офф – 2 місце, 9 очок. Рейнджерс – з нулем на дні.

Порту без проблем здолав Байєр в історичному поєдинку ЛЧ. Галену відкрив рахунок вже на 6-й хвилині завдяки асисту від голкіпера Кошти, а вже за кілька миттєвостей Діогу відбив пенальті. Таким чином він став першим гравцем в історії турніру, який віддав результативну передачу та відбив 11-метровий в одному матчі.

По перерві Таремі оформив дубль по пенальті, довівши рахунок до непристойного. Португальський клуб здобув 6 очок за підсумками чотирьох турів та посідає 2-гу сходинку у квартеті. Байєр – 3 бали, 4 місце.

Тоттенхем здолав Айнтрахт. На гол Камади на 14-й хвилині "шпори" відповіли трьома забитими м'ячами ще до перерви. У другій половині німці залишились у меншості, але змогли відквитати 1 гол. Втім цього не вистачило для перемоги – 2:3.

У паралельному матчі групи Марсель впевнено переграв Спортінг завдяки голам Гендузі та Санчеса. Тоттенхем з 6 очками в активі очолює квартет, Марсель та Спортінг посередині (6 балів), Айнтрахт розташувався на 4-му місці (4 пункти).