Англійська Прем'єр-ліга. 3-й тур

Брентфорд – Саутгемптон – 3:1

Голи: Мбемо, 43, 65, Вісса, 69 – Сугавара, 90+5

Іпсвіч – Фулхем – 1:1

Голи: Ділеп, 15 – Траоре, 32

Лестер Сіті – Астон Вілла – 1:2

Голи: Буонанотте, 73 – Онана, 28, Дюран, 64

Ноттінгем Форест – Вулверхемптон – 1:1

Голи: Вуд, 10 – Бельгард, 12

Брентфорд у третьому турі АПЛ здолав Саутгемптон. Український півзахисник "бджіл" Єгор Ярмолюк поєдинок провів на лаві запасних.

На самісінькому старті зустрічі команди обмінялися гострими моментами, та після цього знизили темп. Згодом Айєру довелося покинути поле через травму – його замінив Расмуссен. Під кінець дебютної 45-хвилинки рахунок таки відкрив Мбемо.

По перерві камерунський форвард оформив дубль, подвоївши перевагу свого клубу. За декілька миттєвостей Вісса після чудової передачі, відправив м'яч у сітку – 3:0 на користь Брентфорда. Здавалося, що розгромну перемогу "бджоли" собі вже забезпечили. Втім, на останніх хвилинах компенсованого часу один м'яч зумів відквитати Сугавара.

Це не завадило Брентфорду отримати 3 очки за цю зустріч, розташувавшись на 5-му місці турнірної таблиці (6 балів). Нагадаємо, що очолює АПЛ Брайтон (7 очок).

У інших поєдинках чемпіонату Англії Фулхем розписав нічию з Іпсвічем. Голами ще в першому таймі обмінялися Ділеп та Траоре. Астон Вілла мінімально здолала Лестер. Онана та Дуран голами створили комфортну перевагу своїй команді, однак Буонанотте таки відквитав один м'яч наприкінці гри. Мировою розійшлися і Ноттінгем з Вулверхемптоном (1:1). Голами відзначилися Вуд та Бельгард.