Англійська Прем'єр-ліга. 3-й тур

Арсенал – Брайтон – 1:1

Голи: Хаверц, 38 – Педро, 58

Обидві команди набрали максимум очок у попередніх двох матчах і йшли у лідерах турнірної таблиці АПЛ. Арсенал вдруге поспіль вийшов на гру без українського захисника Олександра Зінченка у старті. Проте, українець таки отримав свої хвилини в цьому матчі.

"Каноніри" активно грали, що з м'ячем, що без. Пресингували свого суперника, але і Брайтон намагався проводити свої контратаки. Рахунок у матчі відкрив Кай Хаверц після того, як підхопив ідеальний пас від Сака та блискуче перекинув м'яч над воротарем прямо в сітку.

Інтриги у цьому матчі додало вилучення Райса на старті другого тайму. Деклан на рівному місці отримав другу жовту картку, яка автоматично стала червоною. Арсенал був змушений грати в 10, починаючи з 49-ї хвилини. Менш ніж через 10 хвилин після вилучення Педро зрівняв рахунок, безжально відправивши м'яч у сітку.

Хаверц мав відмінну нагоду оформити дубль, адже мав достатньо простору в карному майданчику, але з його ударом впорався кіпер. Брайтон теж відповів убивчим моментом: Аярі відгукнувся на точну передачу, але м'яч влучив у воротаря.

На 80-й хвилині Артета випустив на поле Зінченка. Українець замінив Тімбера, який залишив поле через травму.

Після трьох турів АПЛ в обох команд по 7 очок в активі.