Ліга чемпіонів. Груповий етап. П'ятий тур

Група С

Реал – Наполі – 4:2

Голи: Родріго, 11, Беллінгем, 22, Пас, 84, Хоселу, 90+4 – Сімеоне, 9, Замбо-Ангісса, 47

Брага – Уніон Берлін – 1:1

Голи: Джало, 51 – Госенс, 42

Вилучення: Ніакате, 30

Група В

Арсенал – Ланс – 6:0

Голи: Хаверц, 13, Жезус, 21, Сака, 23, Мартінеллі, 27, Едегор, 45+1, Жоржінью, 86 (п)

Реал не без труднощів здолав Наполі. Ворота мадридців вийшов захищати Андрій Лунін. Український голкіпер пропустив уже на дев'ятій хвилині. Ді Лоренцо прострілив з-під Беллінгема вздовж воріт на Джованні Сімеоне – той пробив. Лунін дотягнувся до м'яча, але, як виявилося, той встиг перетнути лінію воріт.

Втім, відповідь "бланкос" була миттєвою – через дві хвилини Родріго розрядив гармату у "дев'ятку" – 1:1. Ще до перерви мадридці вийшли вперед – Беллінгем переправив м'яч у ворота головою після передачі від Алаби.

Однак на самому старті другого тайму партенопейці відновили статус-кво – Луніна прошив Замбо-Ангісса. На 84-й хвилині Реал вирвався вперед завдяки голу 19-річного Ніко Паса. Дебютний гол аргентинського хавбека за "вершкових". А вже у компенсований час Хоселу поставив крапку в цій дуелі – 4:2.

У паралельному матчі Брага і Уніон Берлін зіграли внічию – 1:1. Португальська команда з 30-ї хвилини грала у меншості – пряму червону картку заробив захисник Ніакате.

Реал достроково вийшов з групи С (15 залікових балів). Наполі розташувався на другому місці (7 пунктів). Брага йде третьою (4 очки), Уніон Берлін на останньому місці (2 пункти).

У групі B Арсенал розтоптав Ланс. Олександр Зінченко з'явився на полі зі стартових хвилин, а його команда повела у рахунку вже у дебюті. Першим відзначився Кай Хаверц. Загалом до перерви "каноніри" відвантажили у ворота суперника 5 м'ячів. Окрім німецького хавбека, забиті м'ячі у свій актив записали Жезус, Сака, Мартінеллі та Едегор.

У другому відтинку протистояння підопічні Мікеля Артети довели рахунок до непристойного 6:0. Жоржінью реалізував пенальті. "Каноніри" впевнено очолюють квартет В (12 очок) і забезпечують собі євровесну, Ланс іде третім (5 пунктів).