Ліга чемпіонів. Груповий етап

Група A

Галатасарай – Манчестер Юнайтед – 3:3

Голи: Зієш, 29, 62, Актюркоглу, 71 – Гарначо, 11, Фернандеш, 18, Мактоміней, 55

Група В

Севілья – ПСВ – 2:3

Голи: Рамос, 24, Ен-Несірі, 47 – Сайбарі, 68, Гудель, 81, Пепі, 90+2

Вилучення: Окампос, 66 (Севілья)

Манчестер Юнайтед мав усі шанси поквитатись з Галатасараєм за поразку в домашньому матчі (2:3), але не скористався ними. Гарначо і Фернандеш вже до 18-ї хвилини зробили рахунок 2:0, однак далі розпочався камбек імені Хакіма Зієша. Марокканець скоротив відставання ще до перерви, виконавши штрафний. Проти Онана зіграла невдала позиція у воротах, неправильно виставлена стінка із партнерів та рикошет.

У другій половині "червоні дияволи" відновили комфортний відрив зусиллями Мактомінея, однак Зієш знову скоротив до мінімуму. Невдовзі Актюркоглу відновив паритет – Онана знову не врятував. Гості мали ще кілька гострих моментів біля воріт суперника, але так і не скористались ними – 3:3.

Манчестер Юнайтед набрав 4 очки та залишився на дні групи А, але ще зберігає шанси на плей-офф, як і Копенгаген (4). Галатасарай йде другим з 5 балами та в останньому турі зустрінеться з немотивованою Баварією (12), яка вже гарантувала собі вихід у 1/8 фіналу.

Севілья ще безглуздіше втратила перемогу над ПСВ та шанси на плей-офф. На екваторі першої половини Рамос розмочив рахунок після подачі штрафного від Ракітіча. Ен-Несірі подвоїв на старті другої половини і міг би закривати питання щодо переможця, якби не Окампос. Лукас примудрився за три хвилини назбирати дві жовті картки і залишити "нервіонців" у меншості.

ПСВ скористався шансом, відповівши трьома голами. Сайбарі розпочав камбек пострілом з льоту під поперечку. Далі Гудель оформив автогол, даремно рятуючи ворота від Вертессена. Пепі вже у компенсований час вирвав три очки для ейндховенців.

Севілья втратила шанси на плей-офф (2 очки). ПСВ наблизився до путівки в наступний раунд ЛЧ, набравши 8 балів. Арсенал (9) та Ланс (5) зіграють вже сьогодні, о 22:00.