Група С

Астана – Балкані – 0:0

Вікторія Пльзень – Динамо Загреб – 1:0

Гол: Хори, 35 (пен)

Група D

Бешикташ – Буде-Глімт – 1:2

Голи: Бінгол, 64 – Мумбанья, 38, 49

Вилучення: Уйсал, 90+4

Брюгге – Лугано – 2:0

Голи: Тьяго, 62 (пен)

Група E

Легія – Зрінські – 2:0

Голи: Аугустиняк, 14, Жозуе, 30 (пен)

Астон Вілла – АЗ Алкмар – 2:1

Голи: Дієгу Карлос, 61, Воткінс, 81 – Павлідіс, 52

Група F

Ференцварош – Генк – 1:1

Голи: Пешіч, 48 – Муньйос, 62

Чукарічкі – Фіорентина – 0:1

Гол: Нзола, 8 (пен)

Група G

ГІК – Айнтрахт Франкфурт – 0:1

Гол: Шаїбі, 31

ПАОК – Абердін – 2:2

Голи: Тайсон, 23, Самата, 67 – Дук, 14, МакГрат, 70

Група H

Норшелланн – Спартак Трнава – 1:1

Голи: Інгвартсен, 32 (пен) – Дюріш, 65

Лудогорець – Фенербахче – 2:0

Голи: Пйотровскі, 18, Рван Секо, 90+2

Група А

Олімпія Любляна – Клаксвік – 2:0

Голи: Нукич, 88

Вилучення: Фредеріксберг, 63

Слован Братислава – Лілль – 1:1

Голи: Чаврич, 80 – Гомес, 52

Астана розійшлася "сухою" нічиєю з Баллкані. Вікторії ж вдалося мінімально обійти Динамо Загреб. Єдиний гол забив Хори на 35-й хвилині матчу. У групі С Вікторія розташувалася на 1-й сходинці, маючи 12 пунктів, Астана посіла 2-ге місце з 4-ма очками в активі, а Баллкані з такою ж кількістю балів на 3-му. Нижче – загребське Динамо (3).

Бешикташ зазнав поразки від Буде-Глімт. Мумбанья дублем вивів гостей вперед, а на екваторі другого тайму Бінгол відквитав один гол. Попри це, зрівняти рахунок не вдалося. Брюгге здолав Лугано.

Айнтрахт переграв ГІК. У поєдинку відзначився лише Шаїбі. ПАОК розписав нічию з Абердіном. На 14-й хвилині Дак відкрив рахунок. Згодом Тайсон відновив паритет, а Самата вивів господарів вперед. Під кінець матчу Макграт все ж зробив рахунок 2:2. У підсумку ПАОК очолив групу G з 10-ма очками в активі. Нижче – Айнтрахт (9), Абердін (2), ГІК (1).

Легія рознесла Зріньські. Доля матчу вирішилася ще в першому таймі – голи Аугустиняка та Жоузе забезпечили перемогу господарів. Астон Вілла виявилася сильнішою за АЗ Алкмар. Лангле намагався вивести команду вперед ще на 3-й хвилині, проте гол скасували через офсайд. Згодом гості вирвалися вперед завдяки Павлідісу. На це англійці відповіли забитими м'ячами Дієгу Карлоса та Воткінса. В групі Е на 1-му місці Легія з 9-ма балами. З такою ж кількістю балів Астон Вілла розташувалася на 2-му. Нижче – Зріньські та АЗ Алкмар (по 3 пункти).

Норшеллан та Спартак Трнава не змогли визначити сильнішого. Відкрити рахунок вдалося Інгвартсену, а вже по перерві Дюріш відновив паритет. Фенербахче "всуху" програв Лудогорцю. Ще на 18-й хвилині Пйотровскі вивів господарей вперед, а на компенсованих хвилинах Рван Секо подвоїв перевагу. Попри це, Фенербахче очолило групу Н (9), далі Норшеллан (7), Лудогорець (6), Спартак Трнава (1).

Ференцварош та Генк розійшлися нічиєю з рахунком 1:1 – відзначилися Пешич та Муньйос. Фіорентина мінімально здолала Чукарічкі. Долю матчу визначив гол Нзоли ще на старті поєдинку. Група F: Фіорентина (8 балів), Ференцварош (6), Генк (6), Чукарічкі (0).

Олімпія Любляна виявилася сильнішою за Клаксвік. У другому таймі гості лишилися догравати в 10х через вилучення Фредеріксберга. Проте Олімпія зуміла скористатися кількісною перевагою лише на останніх хвилинах матчу – відзначилися Суалехе та Нукич. Слован та Лілль розписали нічию. Лілль опинився на 1-му місці (8 очок), Слован на 2-му (7), Клаксвік на 3-му (4), Олімпія на 4-му (3).