Ліга Європи. Груповий етап. 4-й тур

Група С

Бетіс – Аріс Лімасол – 4:1

Голи: Іглесіас, 34, Руїбаль, 64, Родрігес, 79, Еззальзулі, 90+4 – Браун, 84

Нереалізований пенальті: Фекір, 76

Рейнджерс – Спарта Прага – 2:1

Голи: Данілу, 12, 78, Кентвелл, 20 – Гараслін, 77

Група D

Аталанта – Штурм Грац – 1:0

Гол: Дьїмсіті, 51

Спортінг – Ракув – 2:1

Голи: Гонсалвеш, 14 (пен.), 52 (пен.) – Рундіч, 71

Вилучення: Раковіцан, 13

Бетіс переміг Аріс. Гості повністю провалили перший тайм, а їхній гол на 20-й хвилині було скасовано через офсайд. Натомість Бетіс свою перевагу зумів конвертувати у забитий м'яч ще до перерви. У другому таймі Руїбаль заштовхав черговий м'яч у ворота Аріса, потім Фекір не реалізував пенальті, але Родріго зробив рахунок розгромним. Браун все ж оформив гол престижу. Проте Еззальзулі поставив остаточну крапку.

Рейнджерс здолав Спарту. Господарі до екватору тайму відзначилися двічі, натомість празька команда лише раз пробила у площину воріт суперника. Під завісу другого тайму Гараслін відіграв один м'яч, але Данілу швидко відреагував. Щоправда, взяття воріт скасували через фол.

Тож, Бетіс очолює групу С, маючи в активі 9 очок. На другому місці розташувався Рейнджерс (7), Спарта третя (4), Аріс останній (3).

Аталанта і Штурм Грац продемонстрували блідий перший тайм. Однак по перерві бергамаски таки повели в рахунку завдяки голу Дьїмтісі. Підопічні Гасперіні продовжували контролювати гру, але гості так і не дали їм можливості відзначитися ще.

Спортінг переграв Ракув, кольори якого захищає українець Владислав Кочергін. Матч для господарів розпочався явно не за сценарієм. Раковіцан вже у дебюті гри отримав червону картку, а Спортінг відкрив рахунок з пенальті. По перерві Гонсалвеш вдруге реалізував удар з позначки. Ракув відквитав один гол завдяки результативному удару Рундіча. Врятувати нічию до фінального свистка не вдалося.

Кочергін провів на полі 62 хвилини, а SofaScore оцінив його дії у 6.4 бал, найвищу оцінку в команді отримав Тудор (7.3).

Таким чином, Аталанта перша у турнірній таблиці (10 очок), Спортінг другий (7), Штурм Грац перебуває на третьому місці (4), а Ракув останній (1).