Ліга чемпіонів, 2 тур

Група А

Ліверпуль – Аякс – 2:1

Голи: Салах, 17, Матіп, 89 – Кудус, 27

Група B

Порту – Брюгге – 0:4

Голи: Жутгла, 15, Сова, 47, Сков Ольсен, 52, Нуса, 89

Байєр – Атлетіко – 2:0

Гол: Андріх, 84, Діабі, 87

Група D

Марсель – Айнтрахт Франкфурт – 0:1

Гол: Ліндстрьом, 43

Ліверпуль переміг Аякс. Мохамед Салах відкрив рахунок після передачі від Діогу Жоти. Втім Кудус незабаром зрівняв ефектним пострілом в дев'ятку – м'яч рикошетом від поперечки залетів у сітку.

По перерві Ліверпуль врешті дотиснув амстердамців – автором переможного голу для "червоних" став Матіп. Отже, англійці здобувають першу перемогу в груповому етапі ЛЧ та посідають 2 сходинку з 3 очками в активі. Аякс розташувався на 4-й позиції (також 3 бали) за очними зустрічами.

Брюге влаштував погром в Португалії, відвантаживши 4 голи у ворота Порту. Роман Яремчук та Едуард Соболь провели на полі останні 20 хвилин, втім результативними діями не відзначились.

У паралельному матчі Байєр сенсаційно переграв Атлетіко. До 80-х хвилин на полі не відбулося чогось надзвичайного, втім далі німці забили двічі у ворота мадридців – відзначились Андріх та Діабі. У групі В Брюгге несподівано посідає перше місце (6 очок), Байєр та Атлетіко ділять 2 і 3 позиції – в обох по 3 бали. Порту досі з нулем розташувався на дні.

Айнтрахт мінімально здолав Марсель. Єдиний гол в матчі оформив Ліндстрьом на 43-й хвилині. Таким чином, Спортінг з 6 очками в активі залишається лідером групи D. Тоттенхем і Айнтрахт ділять середину таблиці (в обох по 3 бали). Марсель – на дні з нулем.