Ліга чемпіонів, 2 тур

Група С

Вікторія Пльзень – Інтер – 0:2

Голи: Джеко, 20, Дюмфріс, 71

Вилучення: Буха, 61 (В)

Група D

Спортінг – Тоттенхем – 2:0

Голи: Паулінью, 90+1, А. Гомеш, 90+3

У групі С зустрічались невдахи першого туру. Вікторія нахапала 5 голів від Барселони і тепер мала зупиняти Інтер, який безнадійно програв Баварії 0:2.

Міланці зі старту почали тиснути і досягли свого на 20-й хвилині. Підопічні Індзагі провели просту, але дуже ефективну комбінацію, яку завершив Джеко ударом в нижній кут. Оборона Вікторії тріщала, і лише сейви Станека дозволили уникнути ще одного гола до перерви. На 61-й хвилині чехи залишилися в меншості, коли Буха ледь не зламав ногу Барреллі. Спочатку арбітр обмежився жовтою, але після перегляду повтору таки вилучив хавбека господарів.

Інтер доволі швидко скористався вільним простором. Джеко цього разу виступив асистентом, вивівши правого латераля Дюмфріса на вбивчу позицію – 0:2. Вікторія прогнозовано виконує роль аутсайдера групи, а от Інтер чекає на результат матчу Баварія – Барселона.

Спортінг і Тоттенхем визначали лідера квартету D після успіхів першого туру. Команди доволі обережно провели першу половину, але "шпори" таки могли піти переможцями на перерву. Рішарлісон чітко реалізував вихід віч-на-віч з Аданом і побіг було святкувати. Все зіпсував свисток арбітра – справедливий офсайд.

По перерві картина гри не надто змінилась. Адан і Льоріс легко впоралися з тими банальними завданнями, які перед ними ставила атака суперників. Все котилося до нульової нічиєї, якби не компенсований час. Порро у сольному проході заробив кутовий і сам пішов подавати. Навіс знайшов голову Паулінью, який красиво переправив м'яч під дальню стійку. Тоттенхем примудрився пропустити ще раз, буквально влаштувавши "коридор" перед Артуром Гомешем. Цікаво, що обидва автори голів вийшли на заміну. 2:0 – Спортінг стає одноосібним лідером групи D.