Матч Шахтар – Селтік відбудеться у середу, 14 вересня. Стартовий свисток пролунає о 19:45. Номінально домашній поєдинок "гірників" прийме Стадіон Війська Польського у Варшаві.

Оновлений Шахтар створив грандіозну сенсацію вже на старті Ліги чемпіонів, розгромивши в гостях німецький РБ Лейпциг. Зараз "гірникам" потрібно розвивати успіх, аби сподіватися на вихід з групи. Щоправда, матч з Селтіком не обіцяє легкої прогулянки. "Кельти" створили Реалу чимало проблем і зазнали не зовсім заслуженого розгрому (0:3). До слова, команда Анге Постекоглу не грала на вихідних проти Лівінгстона через смерть королеви Єлизавети ІІ.

Попри несподівану перемогу Шахтаря на полі одного з фаворитів квартету, надійний букмекер FAVBET вважає Селтік фаворитом другого матчу "гірників". Коефіцієнт на перемогу шотландського клубу становить 2.29, а донеччан – 3.30. Цінник нічиєї – 3.80. Зустріч, швидше за все, буде результативною. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється у 1.25, аналогічний тотал менше – 4.15.

Зазначимо, що напередодні матчу з Селітком команда Йовічевіча вирвала драматичну перемогу в УПЛ. "Гірники" дотисли Чорноморець (2:1) на 90+6 хвилині завдяки голу Траоре. "Кельти" після 6-и зіграних турів впевнено лідирують у чемпіонаті Шотландії, здобувши максимум очок. Рейнджерс відстає вже на 5 пунктів.