Ліга націй. 2-й тур. Ліга А

Франція Бельгія – 2:0

Голи: Муані, 30, Дембеле, 57

Ізраїль – Італія – 1:2

Голи: Абу Фані, 90 – Фраттезі, 38, Кін, 62

Ліга В

Норвегія – Австрія – 2:1

Голи: Мюре, 9, Холанд, 80 – Забітцер, 37

Туреччина – Ісландія – 2:1

Голи: Актюркоглу, 2, 52 – Палссон, 37

Словенія – Казахстан – 3:0

Голи: Шешко, 23, 28, 63

Чорногорія – Уельс – 1:2

Голи: Цамай, 73 – Мур, 1, Вілсон, 3

Ліга С

Румунія – Литва – 3:1

Голи: Міхейле, 4, Марін, 87, Мітріце, 97 – Кучис, 34

Франція перемогла Бельгію, реабілітувавшись після поразки 1:3 від збірної Італії. Рахунок у матчі відкрив Рандаль Коло Муані, переправивши м'яч у сітку практично з лінії воріт після того, як шкіряний відскочив йому під ноги. До цього збірна "Ле Бльо" теж мала хороший момент: Тюрам отримав передачу-цукерку і вирішив пробивати, але кіпер бельгійців виконав блискавичний сейв. Підопічні Доменіко Тедеско не мали серйозної гостроти у першій 45-хвилинці, попри перевагу в контролі м'ячем.

У другому таймі підопічні Дешама подвоїли свою перевагу. Цього разу відзначився Усман Дембеле, який увірвався у штрафний майданчик і завдав дивовижного удару після передачі Канте.

У паралельному матчі Італія обіграла Ізраїль. Італійці домінували на полі і не дивно, що саме вони повели у рахунку. Лік голам у цьому матчі відкрив Давіде Фраттезі, забивши грудьми. Проте до цього екс-гравець Шахтаря Соломон пробив повз ворота з вигідної позиції й змарнував 100% нагоду, щоб вивести Ізраїль вперед

На старті другого тайму Фраттезі міг оформити дубль, пробивавши по центру воріт, але голкіпер врятував. Подвоїти рахунок вдалося Мойзе Кіну. Трохи згодом ще Тоналі відзначився забитим м'ячем, але його гол скасували через офсайд. Ізраїльтянам вдалося відквитати один м'яч наприкінці основного часу, проте це не врятувало їх від поразки

У лізі B теж виявилось чимало цікавих матчів. Норвегія перемогла Австрію, вийшовши вперед вже на 9-й хвилині. Згодом Забітцер зрівняв рахунок, але на 80-й хвилині зірка Манчестер Сіті Ерлінг Холанд вивів команду вперед, перегравши голкіпера суперника.

Туреччина переграла Ісландію. Дублем відзначився Актюркоглу. Перші два м'ячі він забив з різницею у 6 хвилин. Щоправда, турок оформив хет-трик, проте його третій гол скасували через положення поза грою.

Словенцям у матчі з Казахстаном перемогу приніс хет-трик Шешка, який у першому випадку майстерно пробив з-за меж штрафного, у другому зіграв на добиванні, а потім головою замкнув навіс зі стандарту.

Уельс мінімально переграв Чорногорію. Цікаво, що два м'ячі Уельс забив на старті зустрічі: на 1-й та 3-й хвилині. Супернику вдалося ж відквитати один м'яч аж на 73-й хвилині матчу.