АПЛ. 35-й тур

Манчестер Юнайтед – Бернлі – 1:1

Голи: Антоні, 80 – Амдуні, 87 (п)

Ньюкасл – Шеффілд Юнайтед – 5:1

Голи: Ісак, 26, 61 (п), – Гімараєш Б., 54, Озборн, 65 (а), Вілсон, 72 – Ахмедходжіч, 5

Вулверхемптон – Лутон – 2:1

Голи: Хван, 39, Тоті, 50 – Морріс, 81

Фулхем – Крістал Пелас – 1:1

Голи: Муніс, 53 – Шлупп, 87

Манчестер Юнайтед у домашньому поєдинку поділив очки з Шеффілдом. У першому таймі манкуніанці завдали два удари у площину воріт, підопічні Компані відповіли п'ятьма, але на перерву пішли з нулями на табло.

На старті другого тайму перспективний момент мав Антоні, але Муріч парирував. Згодом Бруну Фернандеш зблизька не влучив по воротах.

Відкрити рахунок вдалося аж на 80-й хвилині. Антоні скористався "обрізкою" Берге та вирвався на тет-а-тет з воротарем – 1:0. Перший м'яч бразильця у цьому сезоні. Востаннє Антоні відзначався голом більше року тому.

Втім, дуже швидко Бернлі зумів нівелювати перевагу МЮ. Онана врізав кулаком по голові Зекі Амдуні – арбітр Брукс після перегляду VAR вказав на 11-метрову позначку. Пенальті чітко виконав Амдуні, який його і заробив.

1:1 – Манчестер Юнайтед несподівано губить очки у протистоянні з Бернлі.

У паралельному матчі Ньюкасл розчавив Шеффілд. Команда зі самого дна турнірної таблиці ошелешила господарів вже на 5-й хвилині. Півзахисник Шеффілда Хамер прострелив у штрафний майданчик на Ахмедходжіча, а той зблизька переправив м'яч у сітку.

Ньюкасл зумів відновити паритет на екваторі першого тайму. Мерфі вивів на ударну позицію Ісака, а форвард прошив воротаря – 1:1. Вісімнадцятий гол шведа у цьому сезоні АПЛ.

У другому таймі Ньюкасл вийшов вперед. Ентоні Гордон виконав штрафний удар, а Бруну Гімараєс ефектно замкнув головою – 2:1.

Невдовзі захисник Шеффілда Холгейт "привіз" пенальті. Вирок арбтіра впевнено виконав Ісак, оформивши дубль. Згодом півзахисник гостей Озброн зрізав м'яча у свої ворота.

Але на цьому побиття аутсайдера не завершилося. Вілсон довів рахунок до 5:1.