АПЛ, 35-й тур

Вест Хем – Ліверпуль – 2:2

Голи: Боуен, 43, Антоніо, 77 – Робертсон, 48, Ареаола (аг.), 65

Мерсисайдці вдруге поспіль втратили дорогоцінні очки і фактично змарнували шанси здобути бажане чемпіонство. Ліверпуль пропустив першим – за декілька хвилин до свистка на перерву забив Боуен.

Під час перепочинку Клопп зумів знайти правильні слова і мотивував підопічних на камбек. Вже на старті другої половини Робертсон зрівняв рахунок, сильно пробивши в лівий кут воріт. Успіх мотивував гостей і ті влаштували справжню навалу на ворота "молотобійців". Натиск дався в знаки, і Ліверпуль знову вийшов вперед Гравенберх пробив і влучив у опонента, від якого м'яч по-зрадницьки відскочив у сітку.

Здавалось, що "червоні" не відпустять перемогу, однак вже незабаром Антоніо відновив паритет і зафіксував підсумковий рахунок. У другому таймі камери зловили цікавий епізод – Мохамед Салах посварився з Клоппом.

У підсумку Ліверпуль продовжує йти на третій сходинці, маючи в активі 75 очок. Очолює турнірну таблицю лондонський Арсенал, який з грою в запасі випереджає мерсисайдців на два пункти. Найбільші шанси на титул має Манчестер Сіті, який поки йде другим з 76 заліковими балами. Втім підопічні Гвардіоли зіграли на два матчі менше.