Німеччина, Бундесліга, 15-й тур

Аугсбург – Борусія Д – 1:1

Голи: Деміровіч, 23, – Мален, 35

Бохум – Уніон Берлін – 3:0

Голи: Асано, 45+5, Пасієнсія, 54, Штегер, 78

Дармштадт – Вольфсбург – 0:1

Голи: Маєр, 63

Майнц – Хайнденхайм – 0:1

Голи: Пірінгер, 12

Борусія Дортмунд не змогла обіграти Аугсбург. Матч розпочався з проблем для гостей. Вже на 23 хвилині Аугсбург зміг відкрити рахунок. Педерсен виконав шикарну подачу на хід Деміровічу, який виграв боротьбу у Шлоттербека і вийшов на рандеву з Кобелем. Голкіпер не врятував.

Але вже на 35 хвилині, Мален шикарно відігрався з Фюлькругом та не залишив шансів воротарю. Нічия – 1:1 – підсумувала перший тайм. Вже на старті другого Аугсбург міг виходити вперед, проте двічі рятував Кобель. З середини тайму перевага була повністю на боці Борусії, але забити так і не вдалось. У підсумку – мирова нічия та чергова втрата очок у "джмелів". Вони залишаються на 5-й сходинці, Аугсбург посідає 10-е місце.

Бохум розгромив недавнього учасника ЛЧ – Уніон. Перший тайм проходив за повної переваги господарів, але забити вдалось тільки на 45+5 хвилині. Такума Асано сильно пробив з-за меж штрафного майданчика та спрямував м'яч під праву стійку. В другому таймі Уніон намагався відігратись, але всі надії берлінців поховав гол Гонсалу Пасієнсії. Він пробив зльоту в лівий кут воріт та подвоїв перевагу своєї команди. Крапку поставив Кевін Штегер, реалізувавши пенальті. Обидва клуби продовжують сидіти в нижній частині таблиці.

В інших поєдинках Вольфсбург, граючи в меншості з 27 хвилини, переміг Дармштадт завдяки голу Маєра. А новачок ліги Хайденхайм в гостях обіграв Майнц.