Ліга Європи, 5 тур

Група В

Марсель – Аякс – 4:3

Голи: Обамеянг, 9 (пен.), 48, 90+3 (пен.), Мбемба, 26 – Броббі, 10, 30, Акпом, 80

Вилучення: Бергейс, 63 (А)

Група С

Рейнджерс – Аріс – 1:1

Голи: МакКосленд, 49 – Бабіка, 28

Група Е

Ліверпуль – ЛАСК – 4:0

Голи: Діас, 12, Гакпо, 15, 90+2, Салах, 51 (пен.)

Тулуза – Уніон Сент-Жилуаз – 0:0

Група F

Вільяреал – Панатінаїкос – 3:2

Голи: Баена, 29, Комесанья, 34, Моралес, 47 – Паласіос, 66, Іоаннідіс, 81

Нереалізований пенальті: Іоаннідіс, 66 (П)

Матч Марселя і Аякса мав значення виключно для з'ясування другорядних питань у останньому турі. Команди вирішили не обтяжуватися обороною, настрілявши 7 голів на двох. Хет-трик в активі 34-річного Обамеянга. За 2 тижні Марсель з Брайтоном розіграють перше місце, натомість Аякс з АЕКом визначать, хто спускається в Лігу конференцій.

Рейнджерс змарнували нагоду вийти у плей-офф. Шотландцям потрібно було обігрувати Аріс, проте вдалося вирвати лише нічию. Перед останнім туром на 2 путівки у плей-офф претендують 3 команди: Бетіс (9 очок), Рейнджерс (8) і Спарта Прага (7).Аріс ще може зачепитися за Лігу конференцій, якщо здолає Спарту.

Ліверпуль розчавив ЛАСК та гарантував собі перше місце. Максим Таловєров і компанія виглядали відверто безпорадними. Тулуза вимучила нічию проти Уніона, але математично ще не в плей-офф. Бельгійцям в останньому турі потрібно вдома обіграти Ліверпуль і сподіватися на поразку Тулузи від ЛАСКа.

Вільяреал також у плей-офф, склавши компанію Ренну. "Жовта субмарина" настріляла 3 голи Панатінаїкосу, потім розслабилась, але таки довела справу до перемоги 3:2.