Ліга конференцій, 5 туру групового етапу

Група В

Гент – Зоря – 4:1

Голи: Фофана, 20, Батагов, 49 (аг), Орбан, 55, Гандельман, 75 – Нагнойний, 82

Зорі для збереження надій на плей-офф потрібна була виключно перемога. Втім, активніше зустріч розпочав Гент. Після кількох змарнованих моментів бельгійці відкрили рахунок на 20-й хвилині. 18-річний Малік Фофана перехопив м'яч в центрі поля, протягнув 30 метрів і потужно вліпив під стійку.

Зоря змогла створити першу гостроту лише під завісу тайму. Горбач спочатку не встиг на простріл Антюха, а потім з вигідної позиції пробив повз ворота.

Старт другої половини став жахіттям для луганців. Грубих помилок припустилися захисники Зорі. Батагов зрізав простріл суперника у власні ворота – 0:2. Снурніцин махнув повз м'яч і дозволив Фадіга зробити простріл на Орбана, який оформив розгромний рахунок.

Потім сталася страшна травма Поля Нарді, яка відсунула футбол на другий план. Кіпер Гента дуже невдало викрутив ногу під час банального вибивання м'яча. Кадри натякають на явний перелом 29-річного воротаря, якого винесли на ношах.

Попри страшну травму партнера, гравці Гента продовжили атакувати. На 75-й хвилині Горбач віддав надто м'яку передачу перед штрафним і дозволив "буйволам" вивести на ударну позицію Гандельмана – 4:0.

Лише після цього Зоря змогла провести свій гол престижу. Допоміг Даві Роф, який замінив Нарді. Запасний кіпер Гента пропустив простенький удар Нагнойного.

Зоря має 4 очки і точно фінішує третьою. Матч останнього туру проти Брейдабліка буде виключно за призові та очки в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Гент розіграє перше місце з Маккабі Т-А.