Ліга Європи, 3 тур групового етапу

Група В

Брайтон – Аякс – 2:0

Голи: Педро, 42, Фаті, 53

Група Е

Ліверпуль – Тулуза – 5:1

Голи: Жота, 9, Ендо, 30, Нуньєс, 34, Гравенберх, 65, Салах, 90+3 – Даллінга, 16

Уніон Сент-Жиллуаз – ЛАСК – 2:1

Голи: Пуертас, 83 (пен.), Берджесс, 90+5 – Усор, 24

Група F

Панатінаїкос – Ренн – 1:2

Голи: Йоаннідіс, 61 – Гуїрі, 7, Калімуендо, 50

Група G

Рома – Славія Прага – 2:0

Голи: Бове, 1, Лукаку, 17

Шериф – Серветт – 1:1

Голи: Анкейє, 80 – Крівеллі, 41

Група Н

Байєр – Карабах – 5:1

Голи: Вірц, 8, Грімальдо, 29, 55, Боніфейс, 35, Тапсоба, 58 – Байрамов, 16 (пен.)

Жахіття Аякса триває. Амстердамці звалилися у зону вильоту Ередивізі, звільнили тренера, але це не допомогло уникнути нового провалу. "Сини божі" на виїзді безвольно програли Брайтону. Підопічні Де Дзербі поганенько почали групу, проте тепер одним махом увірвалися в боротьбу за топ-2.

Ліверпуль у Лізі Європи продовжує розважатись напіврезервом."Червоні" на Енфілді легко розбили Тулузу. Кумедним був четвертий м'яч, коли Дарвін не влучив у порожні ворота, але Гравенберх "підчистив" за уругвайцем. Побиттям французів скористався Уніон СЖ, який здобув вольову перемогу над ЛАСКом. Максим Таловєров відіграв за австрійців весь матч на позиції опорника.

Ренн очолив групу F, здолавши Панатінаїкос у пеклі грецького стадіону. Щоправда, тут тур вийшов неповноцінним через перенесення матчу Маккабі Хайфа – Вільяреал.

Рома набирає оберти після слабкого старту сезону – п'ята перемога поспіль, у Лізі Європи без втрат. "Вокам" вистачило 17 хвилин, щоб зняти усі питання зі Славією. Чехам не варто сумувати, бо вони мають 6 пунктів, а конкуренти діляться між собою. Шериф Максима Коваля та Серветт розписали нічию, набравши свої перші очки.

Третя ідеальна команда ЛЄ після 3 турів – Байєр. Леверкузенці вдома розчавили Карабах, який і сам мав 6 очок. В активі неймовірного Флоріана Вірца гол+3 асисти.