Ліга Європи, 3 тур групового етапу

Група А

Олімпіакос – Вест Хем – 2:1

Голи: Фортуніс, 33, Родіней, 45+1 – Пакета, 87

Бачка-Топола – Фрайбург – 1:3

Голи: Петровіч, 13 – Гріфо, 49 (пен.), 59, 74

Група D

Ракув – Спортінг – 1:1

Голи: П'ясецкі, 79 – Коатес, 14

Вилучення: Дьокереш, 8 (С)

Штурм – Аталанта – 2:2

Голи: Прасс, 13, Влодарчик, 80 (пен.) – Мурієль, 34, 45+7 (пен.)

Вилучення: Хірлендер, 53 (Ш)

Інтрига в групі А закрутилася на максимум. Вест Хем вперше втратив очки, поступившись Олімпіакосу. Греки завдяки рикошетам оформили 2:0 до перерви і лише під завісу зустрічі пропустили гармату від Пакета.

Англійців наздогнав Фрайбург, який розібрався з Бачкою-Топола. Серби несподівано виграли перший тайм, але потім почався бенефіс Вінченцо Гріфо. Капітан Фрайбурга відзначився хет триком – пенальті, штрафний і нарешті гол з гри! Вест Хем і Фрайбург мають по 6 очок, Олімпіакос з 4 поблизу. Бачка-Топола на дні, маючи один пункт за "підніжку" грекам.

У квартеті D обидва матчі завершилися нічиїми. Ракув вже на 8-й хвилині отримав чисельну перевагу над Спортінгом – Дьокерешу показали пряму червону за грубий фол. Втім, дуже швидко Коатес вивів португальців уперед. Чемпіон Польщі зміг відігратися лише наприкінці матчу. Владислав Кочергін виступив асистентом у рятівній атаці. Українець увірвався у карний майданчик і виконав простріл-удар на П'ясецкі, якому залишалося не схибити з метра – 1:1.

Штурм зупинив домінацію Аталанти. Австрійці доволі швидко забили, проте Мурієль відповів дублем до відпочинку. На 53-й хвилині капітан Хірлендер залишив Штурм у меншості. Навіть так господарі змогли вирвати очко. Колашинац розпустив руки у карному майданчику і "привіз" пенальті, який реалізував Влодарчик. Аталанта залишається лідером групи, далі Спортінг та Штурм з 4 очками і Ракув, який радіє першому пункту на груповому етапі ЛЄ.