Бундесліга. Тур 5

Баварія – Бохум – 7:0

Голи: Шупо-Мотінг, 5, Кейн, 13, 54 (пен.), де Лігт, 29, Сане, 38, Тель, 81, Кейн, 88

Борусія Дортмунд – Вольфсбург – 1:0

Гол: Ройс, 68

Уніон Берлін – Хоффенхайм – 0:2

Голи: Крамаріч, 22 (пен.), Байєр, 39

Борусія Менхенгладбах – РБ Лейпциг – 0:1

Гол: Вернер, 75

Аугсбург – Майнц – 2:1

Голи: Деміровіч, 15, 45 – Ажорк, 6

Вилучення: Енгельс (Аугсбург), 60

Баварія реабілітувалася після нічиєї з Байєром (2:2) у попередньому турі та знищила Бохум ще у першому таймі. Чупо-Мотінг замкнув подачу Комана та розпочав гольову феєрію мюнхенців. За кілька миттєвостей Кейн поцілив у правий кут, а де Лігт після навісу з кутового головою переправив мʼяч під ліву стійку. Сане також долучився та реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, зробивши рахунок 4:0.

По перерві українець Іван Ордець, який продовжив заробляти гроші на росії навіть після повномасштабного вторгнення, зіграв рукою у своєму карному майданчику. Кейн пішов пробивати пенальті та оформив дубль, а згодом і хет-трик. Ще один мʼяч забив Тель. Баварія завдяки перемозі піднялася на перше місце у турнірній таблиці та має у своєму активі 13 очок.

У паралельному матчі Борусія Д приймала Вольфсбург. У першому таймі командам не вдалося розмочити рахунок. Найреальніший шанс відзначитися мав Ройс зі штрафного удару – голкіпер парирував. Йому все ж вдалося забити по перерві. Марко отримав пас від Брандта та з близької відстані розстріляв ворота суперника.

Натомість Хоффенхайм впевнено переміг Уніон Берлін завдяки влучним ударам Крамаріча та Байєра. Аугсбург у меншості втримав перемогу над Майнцом (2:1), а Борусія М мінімально поступилася РБ Лейпцигу (0:1).