АПЛ. Перший тур

Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон – 1:0

Гол: Ван-Біссака, 76

На старті дуелі господарі мали блискучу нагоду відкрити рахунок. Рашфорд отримав простір на правому фланзі, увірвався у штрафний "вовків" і спробував перекинути м'яч через Жозе Са, який вийшов з воріт. Однак голкіпер гостей зумів заблокувати цей удар.

Невдовзі міг відзначитися Вулверхемптон. Кунья втік від підкату Каземіро та відпасував на Сарабію – той пробив повз стійку. Згодом, скориставшись цейтнотом біля воріт гостей, м'яч у сітку ледь не заштовхали Гарначо й Антоні. Втім, на перерву так і пішли з нулями на табло.

На початку другого тайму "вовки" могли вирватися вперед. Нуньєш блискуче пройшов весь центр поля і віддав на Нету, той виконав прострільну передачу на Сарабію. Форвард п'яткою переадресував м'яч на Кунью, але той з убивчої відстані не влучив по воротах.

Натомість на 76-й хвилині рахунок відкрили манкуніанці. Після закидання Фернандеша у штрафний Ван-Біссака відпасував на Варана, а той головою переправив м'яч у сітку. Невдовзі реакцію Онана двічі випробував Сілва – камерунський голкіпер продемонстрував яскраві сейви. Ефектний дебют Андре за "червоних дияволів" в офіційному матчі.

1:0 – Манчестер Юнайтед втримує перевагу та заробляє три очки на старті нового сезону.