"Для мене, чесно, поразка полтавської команди – несподіваний результат. Згадуючи першу гру, ми пам'ятаємо, що Ворскла буквально дотиснула свого суперника, забивши двічі до кінцівки зустрічі. Була в мене впевненість, що все для "зелено-білих" складеться успішно, і Ворскла пройде далі в Лізі конференцій.

Можна згадати, що низка досвідчених гравців залишили ворсклян улітку. Особливо відчутна втрата найкращого снайпера Сефері. За дві єврокубкові ігри ми побачили, що в атаці у Ворскли є великі проблеми. У Горі взагалі мало що виходило попереду. Лише Кане і Степанюк несли загрозу воротам, які захищав український воротар Діли Євген Кучеренко.

Думаю, що головне, чого не вистачало нашим футболістам – командної швидкості, потужності. Грузинські футболісти все робили швидше, вони грали з потрібною агресією. Де потрібно – грали на випередження, де була необхідність – пресингували. Поєдинок почався з атак Діли, а в наших хлопців нічого не виходило.

У діях господарів були елементи сумбуру, навалу, але це спрацювало. Запам'ятав один епізод, як досвідчений Пердута заспокоював своїх молодих партнерів. Плюс нервозність молодого воротаря Ісенка не пішла в плюс Ворсклі. На виходах він невпевнено діяв, не добираючись до м'яча. Польові гравці все це відчувають і бачать.

А захисники полтавської команди діяли не дуже злагоджено, невміло граючи при створенні офсайду. Хтось десь затримається і все. Мені дуже сподобався атакувальний хавбек Гале з Барбадосу. Він і гол забив, і пас гольовий віддав. Не здивуюся, що вже зовсім скоро Діла його продасть", – зізнався Полунін у коментарі для Sportarena.

Нагадаємо, що у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Ворскла перемогла Ділу (2:1), але у вирішальному поєдинку зазнала поразки (3:1) та завершила єврокубковий сезон. Грузинська команда у наступному раунді зіграє з АПОЕЛом.