"По-перше, я хочу подякувати тим уболівальникам, які за нас вболівали. Також хочу привітати команду суперника з виходом у наступну стадію. Рахунок по грі… Ті очікування, від Ворскли – ми живемо в реаліях і знаємо як нам важко. Ми ніколи не відрізнялися тим, що граємо яскраво, ми граємо як можемо. Терпимо, але завжди є людський фактор.

Якась індивідуальна помилка призводить до голу, і це дуже прикро. Проте я хочу подякувати своїй команді за те, що вона билася, хотіла. Суперник справедливо нас переміг. Так що комплімент команді господарів. Для нас це може бути хороший урок.

Ми знаємо свій розклад. У неділю ми вже граємо свій чемпіонат, наше завдання – зібратися, відновитися і якомога краще зіграти на виїзді, хоча я знаю як важко грати у Львові. Дві доби діставатися сюди на гру. Це ні в якому разі не відмовка. Такі ігри додадуть молодій команді досвіду. А так все по грі.

Не треба нам в докір говорити, що ми повинні були. Ми нічого не повинні. Ми грали для Ворскли, для себе, для наших уболівальників. Нам шкода, що ми програли, бажаю удачі команді суперників. У нас кожна гра на виїзді. Діла – домашня команда, трибуни підганяють. Була невпевненість припуститися вирішальної помилки. Якщо ти боїшся помилитися – ти завжди помилишся. У будь-якій країні є свої хороші команди з поставленою грою. Тої майстерності, яку ми показали, виявилось недостатньо", – сказав Скрипник на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Ворскла перемогла Ділу (2:1), але у вирішальному поєдинку зазнала поразки (3:1) та завершила єврокубковий сезон.