Ліга конференцій, 2-й кваліфікаційний раунд, матч-відповідь

Діла – Ворскла – 3:1 (1:2 – перший матч)

Голи: Парулава, 45, Ковталюк, 71, Гейл, 86 – Степанюк, 75

Команда Віктора Скрипника здолала Ділу в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій (2:1). Переможний для полтавців м'яч на 90+3 забив Ібрахім Кане. До слова, Ділу очолює український наставник Андрій Демченко, а кольори клубу захищають двоє наших футболістів – нападник Микола Ковталюк і воротар Євген Кучеренко.

Старт другого матчу видався непростим для обох команд. На 35-й хвилині Скрипнику довелося поміняти Феліпе, який травмувався і не зміг дограти перший тайм. Згодом рефері нагородив прямою червоною тренера Григорія Ярмаша. А під завісу першої 45-хвилинки Ворскла пропустила. Сантос підібрав м'яч після того, як Ісенко його парирував, перекинув воротаря, а Парулава добив.

По перерві полтавці намагалися відігратися, але Діла таки забила першою, українець Ковталюк використав свій шанс (у першому поєдинку він також відзначився). Степанюк за кілька миттєвостей відквитав один м'яч. Гейл на 86-й оформив третій м'яч своєї команди та поставив крапку в єврокубковій історії Ворскли у цьому сезоні.

Діла зустрінеться з кіпрським АПОЕЛом або сербською Войводиною у наступному раунді.