"Хочу сказати, що ми не будемо забагато веселитися і цим засмучувати суперника. Ми добре грали, контролювали матч, але забити не могли. Рахунок наприкінці матчу додав нам сил. Наша впевненість збільшувалась, а у суперників – зменшувалась. Ми побачили, що все робимо правильно, і повірили, що можемо виграти матч без овертайму.

Суперник намагався зберегти перевагу в 1 гол. З досвіду скажу, що команда, яка грає від захисту і намагається зберегти рахунок, не може повністю закрити простір. Ще працює людський фактор – десь футболіст не встигає, десь не може діяти так, як потрібно. Так і сталося – ми створили моменти, і дуже добре, що змогли ними скористатися.

Не можна сказати, що один епізод вплинув на матч. Ми всю гру пресингували, намагаючись не давати супернику часу на роздуми, а просто бити м'яч вперед. Таким чином ми б повернули м'яч і знизили впевненість суперника. План спрацював, ми забили голи, наші захисники справлялися з атаками Ворскли. В одному епізоді, коли вони просто вибивали м’яч вперед і намагалися виграти верхову боротьбу, нам було трохи складно, але незабаром ми відновили контроль", – сказав Демченко на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Ворскла перемогла Ділу (2:1), але у вирішальному поєдинку зазнала поразки (3:1) та завершила єврокубковий сезон. Грузинська команда у наступному раунді зіграє з АПОЕЛом.