Бундесліга, 30 тур

Бохум – Борусія Д – 1:1

Голи: Лосілла, 5 – Адеємі, 7

Вже у дебюті зустрічі команди обмінялися швидкими голами. Спочатку Лосілла підхопив м'яч біля штрафного та блискуче пробив у ліву дев'ятку. "Джмелі" відповіли через 2 хвилини. Алле віддав пас Адеємі, а той відправив м'яч у порожні ворота. Протягом першого тайму активніше грала саме Борусія Д, зокрема, Карім Адеємі змарнував кілька хороших нагод.

По перерві підопічні Терзіча завдали низку ударів по воротах Бохума, проте цього виявилося замало, аби здобути перемогу. Наприкінці зустрічі вони навіть забили, та взяття воріт було скасовано через офсайд. Господарі не вражали своєю грою, у їхньому активі лише один удар у площину воріт Борусії Д.

Додамо, що за Бохум виступає український захисник Іван Ордець, який провів на полі весь матч. Він перебрався в Німеччину з росії влітку, а з перших днів повномасштабного вторгнення рашистів в Україну так і не висловився щодо війни та своєї позиції.

Таким чином, "джмелі" залишилися на першій сходинці Бундесліги, маючи 61 очко, однак позаду Баварія, яка ще не провела свій матч в рамках 30-го туру та має 59 пунктів. Бохум розташовується на 15 місці з 28-ма балами.