АПЛ. Тур 33

Вулверхемптон – Крістал Пелас – 2:0

Голи: Андерсен (А), 3, Невеш (П), 90+4

Астон Вілла – Фулхем – 1:0

Гол: Мінгз, 21

Лідс – Лестер Сіті – 1:1

Голи: Сіністерра, 20 – Варді, 79

Вулверхемптон приймав на своїй арені Крістал Пелас. Для гостей все пішло не по плану ще на 3 хвилині поєдинку. Андерсен намагався вибити мʼяч після подачі з кутового, але поцілив у власні ворота. Езе був близьким до того, щоб відновити паритет, – голкіпер парирував фантастичним сейвом. У гостей було кілька спроб врятувати хоча б нічию, але оборона Вулверхемптона вистояла. А у додатковий час Джонстон привіз пенальті. 11-метровий реалізував Невеш та зробив рахунок 2:0.

У іншому матчі туру Астон Вілла зустрічалася з Фулхемом. Ще у першому таймі господарі вийшли вперед. Мінгз виграв боротьбу на другому поверсі та головою скоригував мʼяч під ліву стійку. Астон Вілла завдяки перемозі піднялася на 5 місце в АПЛ, яке дозволяє грати у Лізі Європи.

Зазначимо, що у старті Фулхема вийшов орендований у Шахтаря Манор Соломон. Зірка "гірників" у цьому матчі отримав найгіршу оцінку у складі своєї команди (6,2) та був замінений на 67 хвилині.

Натомість Лідс розписав нічию з Лестером. Підопічні Гарсії лише на бал випереджали "лисиць" у турнірній таблиці. Обидві команди опинилися за крок до зони вильоту, тому колективам було вкрай важливо зачепитися за очки. Вінгер Лестера Тете, права на якого належать Шахтарю, був активним та розганяв атаки команди. Проте Лідсу пощастило більше – Сіністерра розстріляв лівий кут. Лише під завісу матчу Варді, який вийшов на заміну, відновив паритет. Він забив знову, проте арбітр скасував взяття воріт через офсайд.