Після поєдинку між гравцями Баварії Садьйо Мане та Лероєм Сане виник конфлікт, про це повідомляє Bild.

У футболістів була суперечка через ігрові моменти, а вже після фінального свистка Мане особисто висловив претензії Сане щодо того, у якому стилі він звертався до нього. На 83-й хвилині матчу Садьйо відкривався для передачі замість того, щоб залишатися на місці й отримати м'яч у статиці. Сане, який був особливо мотивований у грі проти колишньої команди, розлютився і почав пояснювати партнеру, що йому слід було ухвалити інше рішення. У результаті пасу Сане на Мане м'яч було втрачено – суперник здійснив перехоплення.

Садьйо у ході цього діалогу начебто неочікувано вдарив німця по губі. Одноклубникам довелося втрутитись, щоб зупинити своїх партнерів по команді. Натомість у Сане після інциденту залишився синець.

Нагадаємо, що Баварія розгромно програла Манчестер Сіті у чвертьфіналі Ліги чемпіонів (0:3). Голами вдалося відзначитися Родрі, Бернарду, та Холанду. Матч-відповідь відбудеться 19 квітня, старт зустрічі о 22.00 за київським часом. Німецькій команді доведеться створити справжнє чудо, щоб не вилетіти з Ліги чемпіонів.