Боси "червоних дияволів" не збираються чекати до кінця сезону та відкриття трансферного вікна, щоб розпочати перемовини щодо переходу Харрі Кейна. Про це повідомляє Sky Sports.

Манчестер Юнайтед планує запропонувати за лідера "шпор" 80 мільйонів фунтів. 29-річний форвард збирався покинути Тоттенхем ще у 2021 році, тоді ним серйозно цікавився Манчестер Сіті. Однак боси клубу не відпустили нападника. Угода Кейна зі "шпорами" завершується вже у 2024-му, тому зараз у манкуніанців є більше шансів на трансфер.

Нагадаємо, Харрі Кейн не здобув жодного великого командного трофея у футболці лондонців. Під час поточної міжнародної паузи Тоттенхем звільнив головного тренера Антоніо Конте через виліт з Ліги чемпіонів від Мілана та сенсаційну втрату очок в АПЛ з аутсайдером турнірної таблиці – Саутгемптоном.

"Шпори" мають досить примарні шанси фінішувати в Англійській прем'єр-лізі у зоні ЛЧ, тоді як Манчестер Юнайтед більш-менш міцно закріпився на 3-му місці в турнірній таблиці. Усе це може посприяти трансферу.