Чемпіонат Англії

7 тур

Саутгемптон – Брентфорд – 0:2

Голи: Тоні, 32, Вісса, 90+7

8 тур

Брайтон – Крістал Пелас – 1:0

Голи: Марч, 15

Брентфорд грав на виїзді проти Саутгемптона. Підопічні Франка активно увійшли в гру та створювали моменти. Один з таких вдалося конвертувати в забитий м'яч аж на 32-й. Тоні пробив з-за меж штрафного майданчика.

По перерві Брентфорд не створив особливої небезпеки біля воріт господарів. Аутсайдер АПЛ навіть дещо перехопив ініціативу та більше володів м'ячем. Проте забити ще один гол Брентфорду вдалося аж на 97-й, автором якого став Вісса. До слова, український півзахисник "бджолів" Єгор Ярмолюк не потрапив до заявки на матч.

Тож, Брентфорд розташувався на 8-му місці з 41 пунктом, а Саутгемптон і надалі останній в чемпіонаті Англії.

У паралельному поєдинку на полі зустрічалися Брайтон та Крістал Пелас. "Орли" діяли впевненіше, однак на 15-й хвилині Марч отримав хорошу передачу від Мітоми у штрафному суперника та швидко зреагував – 1:0. Крістал Пелас зрівняти не зміг, тож на перерву команда пішла, програючи.

У другому таймі підопічні Де Дзербі не реалізували свої нагоди – сейви кіпера рятували "орлів". Під завісу гри Макаллістер переграв опонентів, пробив, але м'яч пролетів у кількох сантиметрах від лівої стійки.

Таким чином, Брайтон, здобувши перемогу, посідає 7-ме місце (42 бали), а Крістал Пелас перебуває на 12-й позиції (27 очок).