Кілька днів тому "каноніри" розписали гольову нічию зі Спортінгом в 1/8 Ліги Європи (2:2). Український легіонер лондонців Олександр Зінченко запам'ятався у тому матчі самовідданою та брутальною боротьбою. До слова, його вдруге поспіль визнали гравцем місяця в Арсеналі. Фулхем цього тижня у гольовій перестрілці поступився Брентфорду (2:3).

Зінченко уже звично з'явився на полі в стартовому складі. Його команда могла вийти вперед уже на 16-й хвилині завдяки автоголу Робінсона, але після перегляду VAR взяття воріт скасували через офсайд у Мартінеллі. Однак підопічні Артети таки відкрили рахунок вже за лічені хвилини – Габріел головою замкнув навіс Троссара з кутового.

Невдовзі "каноніри" подвоїли перевагу: Мартінеллі переправив м'яча головою після закидання Троссара у штрафний. Ще до перерви Леандро оформив хет-трик асистів, а Едегор довів рахунок до розгромного – 3:0.

Троссар став третім гравцем в історії Арсенала, кому вдалося віддати три гольові передачі у виїзному поєдинку. До нього це робили тільки Тьєррі Анрі та Робін ван Персі.

У другому таймі рахунок залишився незмінним. Зінченко провів на полі 72 хвилини. За цей час українець віддав 44 точні паси (93%), виграв одну повітряну дуель і 5 разів втратив м'яч.

3:0 – після цього тріумфу підопічні Артети продовжують очолювати АПЛ. Вони випереджають Манчестер Сіті на 5 очок. Фулхем перебуває на восьмій сходинці – 39 пунктів.