Ліга Європи. Матч-відповідь за вихід в 1/8 фіналу

Рома – Зальцбург – 2:0 (за сумою двох матчів 2:1)

Голи: Белотті, 33, Дибала, 40

Уніон – Аякс – 3:1

Голи: Кнохе, 20 (пен.), Юрановіч, 44, Духі, 50 – Кудус, 48

Вилучення: Альварес, 90+7

У першому поєдинку Зальцбург мінімально переграв Рому (1:0). "Вовки" були налаштовані лише на перемогу, що і доводила статистика – підопічні Моурінью завдали аж 12 ударів за тайм по воротах суперника.

Рахунок відкрити вдалося Белотті, вдарив з близької відстанні головою. Через кілька хвилин Дибала подвоїв перевагу. По перерві колективи не здивували, а голів у матчі більше не було. Таким чином, Рома крокує в 1/8 фіналу ЛЄ.

У паралельному матчі Уніон приймав Аякс. Перший поєдинок завершився нульовою нічиєю, однак у вирішальній дуелі була справжня феєрія голів. Вже на 20-й хвилині Кнохе взявся пробивати пенальті та успішно реалізував його. Другий м'яч на рахунку Юрановіча, який ефектно закрутив з-за меж карного майданчика.

Одразу по перерві Аякс відіграв один м'яч, однак суперники забили у відповідь. Команда Схредера більше контролювала гру, але відзначитися не вдавалося. Під завісу гри Альварес отримав другу жовту та завершив поєдинок на мінорній ноті. Уніон продовжить боротьбу за трофей у наступній стадії.