Ліга Європи. Раунд плей-офф. Перші матчі

Зальцбург – Рома – 0:1

Голи: Капальдо, 88

Аякс – Уніон – 0:0

Зальцбург вийшов у плей-офф ЛЄ, посівши 3 місце у групі з Челсі, Міланом та Динамо З. "Вовки" розташувалися на другій позиції у квартеті із Бетісом, Лудогорцем та ХІКом.

"Бики" з перших хвилин діяли активно та створили кілька моментів біля воріт суперника. Оборона Роми справлялася з небезпекою. Підопічні Моурінью могли відкрити рахунок лише наприкінці тайму. Ебрахам замкнув поперечну передачу в штрафний, але Філіпп Кон виявився до цього готовим і впорався з ударом завдяки фантастичному сейву.

По перерві колективи демонстрували рівну гру. Згодом футболісти Роми створили свій момент, однак м'яч влучив у стійку. Під завісу гри Белотті після навісу з кутового завдав удару – поперечина. Зрештою "бики" таки забили свій. Капальдо відправив м'яч головою у сітку воріт та поставив крапку у зустрічі.

Додамо, матч-відповідь відбудеться 23 лютого.

У паралельному поєдинку Аякс зустрічався з Уніоном. Однак цей матч завершився нульовою нічиєю. Перша половина зустрічі була за гостями, які завдали 9 ударів по воротах суперника. Підопічні Фішера змогли відкрити рахунок лише на 65-й хвилині. Торсбю пробив низом повз голкіпера, але після перегляду VAR арбітр скасував взяття воріт.

Аякс перехопив ініціативу та намагався теж бити по воротах суперника – спроби марні. Зрештою, матч завершився нульовою нічиєю. У команд буде ще матч-відповідь, яка відбудеться 23 лютого. У цьому поєдинку визначиться, хто пройде до наступного раунду.