Чемпіонат Німеччини, 11 тур

Борусія Д – Штутгарт – 5:0

Голи: Беллінгем, 2, 53, Зюле, 13, Рейна, 44, Мукоко, 73

Хоффенхайм – Баварія – 0:2

Голи: Мусіала, 18, Чупо-Мотінг, 38

Аугсбург – РБ Лейпциг – 3:3

Голи: Беріша, 34 (пен.), Деміровіч, 51, Варгас, 64 – Сілва, 73, Нкунку, 89, Рамос, 90

Вилучення: Ягу, 66

Борусія Д розпочала громити суперника вже з 2 хвилини зустрічі. Беллінгем потужним ударом відкрив рахунок. Другий м'яч на рахунку Зюле, який пробив у праву дев'ятку. Згодом команди обмінялися хорошими моментами, а наприкінці першого тайму Рейна відгукнувся на точний пас у штрафному та зробив рахунок 3:0.

На цьому підопічні Терзіча не зупинилися та вже по перерві Беллінгем оформив дубль. Останній гол у складі Борусії забив Мукоко. Штутгарт зміг відповісти лише одним м'ячем, який скасували через офсайд. Тож, Борусія Д розташовується на 4-му місці з 19 балами, а Штутгарт – серед аутсайдерів з 8 пунктами.

У паралельному матчі Баварія без проблем переграла Хоффенхайм. Мусіала вивів свою команду вперед на 18-й хвилині, а потім Чупо-Мотінг подвоїв перевагу мюнхенців. По перерві гравці Хоффенхайма намагалися відігратися, але, попри створення атак, їм це не вдалося. У підсумку Баварія піднялася на 2-гу сходинку Бундесліги (22 очки), а Хоффенхайм перебуває на 6-му місці (17 балів).

РБ Лейпциг, суперник Шахтаря на груповому етапі Ліги чемпіонів, у божевільному матчі вирвав нічию з Аугсбургом. На 33-й хвилині Беріша впевнено реалізував одинадцятиметровий та завів свою команду. Проте, оформити ще один гол вдалося лише у другій половині зустрічі – Деміровіч чітко пробив головою.

Через кілька хвилин Бауер втретє витягав м'яч з сітки воріт. На 66-й хвилині Аусбург залишився в меншості – Ягу примудрився за лічені секунди отримати два "гірчичники". Підопічні Марко Розе успішно скористалися цим. РБ Лейпциг зумів відігратися з 0:3, забивши наприкінці матчу.

Суперник Шахтаря в ЛЧ посідає 9-те місце, маючи в активі 16 очок, а Аугсбург розташовується на 12-й сходинці (14 пунктів).