Бундесліга, 6 тур

РБ Лейпциг – Борусія Д – 3:0

Голи: Орбан, 6, Собослай, 45, Айдара, 84

Баварія Мюнхен – Штутгарт – 2:2

Голи: Тель, 36, Мусіала, 60 – Фюхріх, 57, Гірассі, 90+2 (пен)

РБ Лейпциг після розгромної поразки від Шахтаря в ЛЧ (4:1) продовжив виступи в Бундеслізі з новим тренером. Підопічні Марко Розе зуміли забити у ворота "джмелів" вже на 6-й хвилині – Віллі Орбан став автором першого голу. Відтак "бики" впевнено оборонялися та намагалися подвоїти перевагу.

Зрештою, Собослай забив неймовірний гол у роздягальню, закрутивши м'яч у дев'ятку. У другому таймі гостям так і не вдалося врятувати ситуацію, а Айдара наприкінці гри зробив рахунок 3:0. Лейпциг розташувався на 10-му місці з 8-ма очками, а Борусія Д посідає 4-ту сходинку (12 балів).

У паралельному матчі Баварія зіграла внічию зі Штутгартом. У першій половині зустрічі команди практично не створили небезпечних моментів, однак на 36-й хвилині Тель блискуче пробив зльоту по центру воріт – жодних шансів для голкіпера. 1:0!

По перерві воротар мюнхенців двічі виймав м'яч з власної сітки – один гол скасували, інший на рахунку Фюхріха. Однак за 3 хвилини Мусіала все ж вивів Баварію вперед, забивши з-за меж штрафного. Команди майже не створили гольових нагод. Здавалося б, мюнхенці вже здобули перемогу, однак у компенсований арбітром час Гірассі зрівняв, впевнено реалізувавши 11-метровий.

Отже, Баварія залишилася лідером турнірної таблиці з 12-ма заліковими балами, а Штутгарт наразі 13-й (5 очок).