Португальська зірка збирається покинути МЮ, оскільки хоче грати у Лізі чемпіонів. Низка топ-клубів вже відмовилася від трансферу Роналду, бо той бажає отримувати 475 000 фунтів стерлінгів на тиждень. Він все ще може повернутися в Іспанію, до складу принципового суперника Реала, кольори якого захищав у минулому.

Фани мадридського Атлетіко вже висловили своє незадоволення у соціальних мережах, вони використовують хештег "Contra CR7" (проти Роналду – прим.), повідомляє Daily Star.

"Якщо цей (Роналду – прим.) прийде в Атлетіко, я скасую свої дві підписки", – написав один з вболівальників. "Одна лише думка про те, що така людина носить футболку Атлетіко, викликає у мене тривогу. Це суперечить усьому, що означає бути в клубі", – додав ще один фанат.

"Він у занепаді і не гарантує вам титулів. Він егоцентрик, він думає лише про свої цифри", – заявляє користувач Twitter. Інший додає: "Все просто. Якщо Атлетіко все ще має свої цінності, він не намагатиметься підписати CR7, який представляє протилежність цінностям клубу. Якщо клуб це зробить, то втратить свою ідентичність, якій майже 120 років".