Раніше стало відомо, що у послугах 19-річного центрбека киян зацікавились "шпори". Забарний не був пріоритетом лондонців, однак зараз його шанси на трансфер значно зросли, повідомляє Football.London.

Керівництву Тоттенхема не вдалося домовитись про перехід головних цілей Антоніо Конте – Мілана Шкріняра та Алессандро Бастоні, з якими італійський фахівець працював у Інтері. Тому боси перемикнулись на Іллю Забарного. Динамо не проти відпустити оборонця за солідну компенсацію у 30 мільйонів євро, однак "шпори" готові викласти лише 20 млн.

Надійний букмекер FAVBET схиляється до того, що Забарний перебереться до іншого лондонського клубу – Челсі. Такий сценарій оцінюється коефіцієнтом 2.75. Тоді як на можливість його трансферу в Тоттенхем ставлять 5.75. Серед клубів з Туманного Альбіону, можливим майбутнім місцем роботи Іллі вважають також Арсенал (9.0), Евертон (11.0), Вест Хем (13.0), Манчестер Юнайтед (15.0) та Лестер (25.0).

Проте варіант з чемпіонатом України фахівці також не відкидають. На перехід Забарного до Шахтаря – запеклого суперника Динамо – ставлять з коефіцієнтом 13.0.

Переїзд українця до турецької Суперліги здається малоймовірним. Трансфер у Трабзонспор або Фенербахче оцінюють у 25.0. Натомість ймовірність того, що центрбека "біло-синіх" підпише мадридський Реал вважають мізерною – 150.0.