Реал був помітно втомленим після виснажливого матчу-відповіді 1/4 Ліги чемпіонів проти Челсі. У поєдинку зі Севільєю, прямим конкурентом за титул, "галактікос" не могли похизуватися ігровою перевагою.

Ба більше, на екваторі тайму господарі відразу двічі вразили ворота Куртуа. Спершу екс-хавбек Барселони Ракітіч "прошив" стінку і відкрив рахунок. Невдовзі Ламела чітко завершив комбінацію партнерів.

Відразу по перерві Реал скоротив відрив. Родріго відгукнувся на пас Карвахаля і забив перший для себе гол у цьогорічному розіграші Прімери. Згодом "галактікос", здавалося, зрівняли рахунок, але арбітр після перегляду ВАР скасував гол Вінісіуса, зафіксувавши дуже сумнівну гру рукою.

Майже відразу після цього гості таки відновили паритет. Начо, який за мить до цього з'явився на полі, пробив точно у кут воріт Боно. Другий асист до свого активу записав Карвахаль. А уже в компенсований час Бензема приніс мадридцям перемогу – 3:2.

За шість турів до завершення Прімери Реал випереджає Севілью та Атлетіко на 15 очок. Таке ж відставання і у Барселони, але каталонці мають аж два поєдинки в запасі.