29 грудня 2013-го "Червоний Барон" зазнав важкої травми, катаючись на лижах у французькому Марібелі. Легендарний пілот виїхав за межі траси, де спіткнувся і впав, ударившись головою об виступ скелі. Відтоді він провів 6 місяців у штучній комі та переніс низку операцій. Шумахер продовжує реабілітацію вдома з сім'єю. Протягом останніх 9 років він жодного разу не з'являвся на публіці.

Німецький журнал "Die Aktuelle" опублікував нібито "перше інтерв’ю" з Міхаелем Шумахером після інциденту. Серед запитань ті, які турбують прихильників гонщика вже багато років, повідомляє Lasexta.

За їхніми словами, Шумахер дав відповіді на запитання "Як ти почуваєшся після аварії, у яку потрапив у 2013 році?" або "Як ти сьогодні?". "Моє життя повністю змінилося", – вкладають вони в уста семиразового чемпіона світу Формули-1.

Проте інтерв'ю виявилось несправжнім. "Die Aktuelle" використав програму штучного інтелекту "Сharacter.ai", яка імітує інтерв’ю зі знаменитостями.

Раніше Жан Тодт, колишній бос і близький друг Міхаеля, пояснив: "Ті, хто каже, що щось знає, нічого не знають". Також він попросив залишити сім'ю Шумахерів у спокої.