Карпен-Мангейм колись був квітучим та активним містечком із картинговою трасою. Однак зараз вона зруйнована, як і більша частина міста. Тепер там живуть лише 12 мешканців. Коли там ріс Шумахер, населення містечка становили близько 1700 жителів.

Культовий гонщик навіть брав шлюб із дружиною Корінною у місцевій церкві. Однак зараз Мангейм перетворився на місто-привид. В пресу потрапили знімки, на яких видно моторошні руїни замість колись гамірного містечка.

Маленьку батьківщину Шумахера зруйнувала вугільна промисловість. Десятиліття тому там відкрили найбільшу у Німеччині шахту Гамбах. Вона охоплює площу понад 3300 гектарів, тут видобувають близько 40 мільйонів тонн бурого вугілля щороку. "Шахта поглинула сільське місто, і в 2024 році її планують ще більше розшири", – пише The Sun.

Колись Міхаель Шумахер сказав, що мріє зберегти батьківський будинок, у якому виріс. Нагадаємо, у 2013 році "Червоний барон" зазнав жахливої травми після падіння під час катання на лижах. З того часу він переніс багато операцій. Родина Шумахера не ділиться з публікою інформацією про стан його здоров'я.