Ліга націй 2024/25, дивізіон А, 3-й тур

Група 1

Польща – Португалія – 1:3

Голи: Зєліньскі, 78 – Б. Сілва, 26, Роналду, 37, Беднарек, 88 (аг)

Група 4

Іспанія – Данія – 1:0

Гол: Субіменді, 79

Сербія – Швейцарія – 2:0

Голи: Міленковіч, 45+1, Мітровіч, 61

Португалія приїхала в гості до Польщі і змогла продовжити свою ідеальну ходу. Ще до перерви підопічні Мартінеса здобули комфортну перевагу завдяки точним ударам Бернарду та Роналду. 39-річний Кріш поклав свій 133-й гол у 213-му матчі за збірну.

По перерві португальці почали байдикувати, запоровши кілька хороших нагод. Покарання не забарилось – Зєліньскі отримав передачу від суперника і потужно пробив у ближній кут. Втім, на більше Польща не спромоглась, а в кінці ще й стався курйозний автогол Беднарека. Португалія з 9 очками очолює групу А1, "Кадра" з 3 пунктами на третій сходинці.

У групі 4 відбулися відразу два поєдинки. Іспанія весь матч провисіла на воротах Данії, але забила лише з рикошетом. Шмайхель стояв горою, допоки партнер не підправив постріл Субіменді. "Воротарський щурик" від Каспера, а хавбек Сосьєдада святкує дебютний гол за збірну. Дуже якісна заміна Родрі, який надовго вибув через травму.

Сербія несподівано легко розібралась зі Швейцарією. Наприкінці першого тайму Міленковіч найкраще розібрався на стандарті. Після відпочинку Мітровіч подвоїв перевагу "білих орлів". Швейцарці не чекали зміщення габаритного форварда з флангу і обвідного удару – 2:0.

Становище у квартеті А4: Португалія 7 очок, Данія 6, Сербія 4, а Швейцарія животіє з "бубликом".