Ліга націй, дивізіон C, 3 тур

Естонія – Азербайджан – 3:1

Голи: Яковлєв, 32, Синявський, 45+2, Шейн, 71 – Байрамов, 45+1 (пен.)

Словаччина – Швеція – 2:2

Голи: Стрелец, 45, 72 – Аярі, 26, Сема, 32

Дивізіон А

Боснія і Герцоговина – Німеччина – 1:2

Голи: Джеко, 71 – Ундав, 30, 36

Угорщина – Нідерланди – 1:1

Голи: Шаллай, 32 – Дюмфріс, 83

Вилучення: Ван Дейк (Нідерланди)

Дивізіон В

Ісландія – Уельс – 2:2

Голи: Томассон, 69, Ворд, 72 (автогол) Джонсон, 11, Вілсон, 29

Туреччина – Чорногорія – 1:0

Голи: Кахведжі, 69

Чехія – Албанія: 2:0

Голи: Хори, 3, 63

Найцікавішим матчем для вболівальників "синьо-жовтих" стало протистояння між Чехією та Албанією, які є суперниками збірної України в групі Ліги націй. Чехи забили швидкий гол вже на 3-й хвилині – Хори пробив в один дотик з-за меж штрафного майданчика та переграв кіпера, спрямувавши м'яч під праву стійку.

Хори міг подвоювати рахунок, але вдарив м'яч вище воріт. Албанія натомість не змогла створити небезпеки у першому таймі. Проте, свій шанс оформити дубль футболіст таки знайшов, коли прийняв навісну передачу в карному майданчику і головою переправив м'яч у ворота.

Зазначимо, що після перемоги Чехія піднялась на 2-ге місце в турнірній таблиці своєї групи із 6-ма очками в активі. Албанія має 3 пункти та йде 3-ю.

У матчах ліги А Німеччина обіграла Боснію та Герцоговину, завдяки дублю Ундава за 6 хвилин. Загалом матч був дуже насиченим на моменти. Відквитати один м'яч за боснійців зміг Джеко, який головою відправив м'яч у сітку. Німеччина після перемоги продовжує очолювати таблицю своєї групи, випереджаючи Нідерланди, Угорщину та Боснію.

У поєдинку дивізіону С Словаччина та Швеція поділили очки. Господарі змогли зрівняти рахунок, програючи два нуль. Стрелец записав у свій актив дубль. Шведи займають першу сходинку своєї групи, а Словаччина розташувалась слідом. В обох команд по 7 пунктів в активі, проте у шведів краща різниця голів. На 3-му місці знаходиться Естонія, а останнє місце з нулем посідає Азербайджан.

Турнірна таблиця Дивізіону В групи 4 виглядає наступним чином: лідирує Туреччина (7 очок), за нею йде Уельс (5), Ісландія (4) та Чорногорія (0).