Ліга націй

Ліга D

Латвія – Північна Македонія – 0:3

Голи: Атанасов, 35, Камілі, 70, Ельмас, 90+3

Ліга С

Молдова – Андорра – 2:0

Голи: Йоніце, 31, Кокожару, 90+5

Північна Македонія в Ризі здолала Латвію. На старті Ліги Націй латвійці зазнали поразки від Вірменії (1:4) та перемогли Фарерські острови (1:0). Македонці ж розписали нічию з фарерами (1:1), а от вірменів здолали з рахунком 2:0.

Гості очікувано взяли гру під свій контроль від початку зустрічі. Вийти вперед македонці зуміли на 35-й хвилині – відзначився Атанасов після пасу Міовскі, партнера Циганкова по Жироні. Латвія теж мала декілька непоганих шансів. На екваторі другого тайму Камілі подвоїв перевагу своєї збірної. Після цього вже і македонці знизили темп, намагаючись втримати результат. Крапку в зустрічі поставив Ельмас, забивши прямісінько в дев'ятку у компенсований час.

Здобувши перемогу з рахунком 2:0 Північна Македонія продовжила очолювати свій квартет (7 балів). Далі розташувалися Вірменія і Латвія, маючи по 3 пункти. Замикають групу D Фаререрські острови з 0 в активі.

Молдова вдома здолала Андорру. Молдовани встигли здолати Мальту на старті Ліги націй, а от Андорі не поталанило – поразка 0:1 від мальтійців. Йоніце на 31-й хвилині зустрічі відправив м'яч у сітку після передачі Каймакова, вивівши свою збірну вперед. Після цього командам довго не вдавалося забити, та Молдова все ж закріпила перемогу голом Кожокару у компенсований час.

Завдяки цій перемозі Молдова закріпилася у верхівці групи С, маючи в активі 6 балів. Мальта з 3-ма очками йде другою, А Андорра, яка зазнала поразки у обох матчах, перебуває на останньому місці (о пунктів).